woonkeuken met stalen wand en deur

Ontdek de stijlkamers in onze nieuwe showroom

De afgelopen tijd hebben we hard gewerkt aan de opbouw van onze nieuwe showroom en we kunnen niet wachten om je het eindresultaat te laten zien. Tijdens de feestelijke opening nemen we je mee in de wereld van maatwerk, stijlkamers en de laatste innovaties. Lees hier wat je niet mag missen!

Nieuwe stijlkamers

Elke woning en elk interieur heeft een unieke uitstraling. Daarom hebben we in onze nieuwe showroom stijlkamers gecreëerd die perfect inspelen op verschillende woonstijlen. Deze blog geeft je een voorproefje van wat je kunt verwachten.

Industrieel & Stoer

De industriële stijl blijft razend populair. Denk aan een robuuste uitstraling, met veel staal, beton en hout. De industriële stijl vind je vertaald in stalen deuren met zwarte profielen en grote glaspartijen, die perfect passen bij een loft-achtige setting. Deze deuren brengen het karakter van de ruimte naar voren, zonder te overheersen. Ideaal voor wie houdt van een stoere, no-nonsense look.

Modern en Minimalistisch

In deze stijl draait alles om strakke lijnen en openheid. We laten je zien hoe stalen deuren met dunne profielen en heldere glaspartijen perfect kunnen werken in een licht, modern interieur. Ben jij op zoek naar een kamer die rust en eenvoud ademt, maar toch spannend is dankzij de speelse glasindelingen en subtiele details? Dan is dit jouw stijl.

Wat is jouw stijl?

Iedereen is uniek, daarom is de belangrijkste vraag: wat vind jij mooi? Hou je van de bovengenoemde stijlen of ben je een liefhebber van een warme, landelijke stijl? Heb je jouw woning ingericht met natuurlijke materialen: hout, linnen en zachte tinten. Dan maken we stalen deuren voor jou met een meer traditionele uitstraling, kleinere vakverdeling en het glas gezet met een klassieke voeg – zoals vroeger stopverf werd gebruikt.

Het mag ook eclectisch zijn

Ben je fan van een eclectische stijl? Combineer dan gedurfde kleuren, unieke accessoires en klassieke elementen met de stoere look van staal. Bewijs dat stalen deuren niet alleen bij moderne interieurs passen, maar ook perfect kunnen werken in een meer gedurfde, speelse setting.

Vrije inloop, geen afspraak nodig

Wil je graag bij de feestelijke opening aanwezig zijn? Reserveer donderdag 17, vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober in je agenda! Houd onze volgende blogs in de gaten voor meer informatie over het programma, de nieuwste trends en wat je kunt verwachten tijdens dit feestelijke evenement.

Wil je jouw plannen bespreken?

Dan geven we je 3 tips:

  • Leg alvast een tijdslot vast via onze online-agenda. Dan ben je zeker van onze aandacht.
  • Mail ons nu je plannen naar info@exclusivesteel.nl. Wij bereiden ons dan voor op het gesprek.
  • Kom met open mind naar de showroom. Misschien veranderen je plannen als je hier alle mogelijkheden ziet.

Lees ook onze blog over de laatste trends in stalen deuren.

We kijken uit naar je komst! Je bent van harte welkom. Blijf op de hoogte voor de volgende blog, waarin we meer vertellen over de verschillende soorten stalen deuren die we aanbieden.

Naftali Leidelmeijer, Exclusive Steel

Volgende →