Afbeelding: De nieuwe showroom laat zien hoe wij jouw droomdeur realiseren

De nieuwe showroom laat zien hoe wij jouw droomdeur realiseren

De exclusieve preview van de nieuwe showroom komt eraan, en we staan te popelen om je te laten zien hoe onze deuren een ruimte compleet kunnen transformeren. Of je nu houdt van modern, industrieel of klassiek, in onze nieuwe showroom vind je de perfecte deur voor jouw interieur. Bij Exclusive Steel staan we voor exclusiviteit en vakmanschap. We begrijpen dat elke woning uniek is en dat jouw stalen deur perfect moet aansluiten bij de stijl en uitstraling van je interieur. In deze blog nemen we je mee in ons maatwerkproces, van idee tot realisatie, zodat je precies weet wat je kunt verwachten wanneer je kiest voor een deur op maat.

Jouw wensen staan centraal

Het maatwerkproces begint met een persoonlijk gesprek. Of je nu al een duidelijk idee hebt van wat je wilt, of juist nog inspiratie zoekt, wij staan klaar om je te helpen. We bespreken jouw wensen, de stijl van je woning en hoe je de stalen deur wilt gebruiken. Van kleur en afwerking tot glasindelingen en handgrepen, elk detail kan worden aangepast aan jouw specifieke smaak. Geen enkele deur is hetzelfde, omdat we geloven in het creëren van iets unieks dat volledig is afgestemd op jouw interieur.

Advies van onze ‘mannen van staal’

Tijdens het ontwerpproces kun je rekenen op het deskundige advies van onze ontwerpers en ‘mannen van staal’. We denken mee over de praktische aspecten, zoals het type deur dat het beste bij jouw situatie past. Schuifdeuren zijn bijvoorbeeld ideaal voor het besparen van ruimte, terwijl pivoterende of taatsdeuren een luxe uitstraling geven, eenvoudig te bedienen zijn en zorgen voor een ruimtelijk effect. Wij helpen je de juiste keuze te maken, zodat de deur niet alleen mooi is, maar ook functioneel in jouw ruimte.

Vakmanschap en kwaliteit

Zodra het ontwerp is goedgekeurd, gaan onze vakmensen aan de slag. Bij Exclusive Steel gebruiken we alleen hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat jouw stalen deur niet alleen mooi, maar ook duurzaam is. Elke deur wordt met de hand gemaakt in onze eigen werkplaats, waar we elk detail nauwlettend in de gaten houden. Dit vakmanschap zorgt ervoor dat we de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.

op maat gemaakte stalen deuren

Plaatsing en nazorg

Na de productie komt het moment van plaatsing. Ons ervaren montageteam zorgt ervoor dat jouw stalen deur perfect wordt geïnstalleerd, zodat je meteen kunt genieten van het resultaat. En ook na de plaatsing blijven we betrokken: mocht je vragen of opmerkingen hebben, dan staan we altijd voor je klaar. Kies je voor een maatwerkdeur van Exclusive Steel, dan kies je voor een product dat tot in de puntjes is afgestemd op jouw wensen en woning.

Vrije inloop, geen afspraak nodig

Wil je zelf ervaren wat de mogelijkheden zijn? Bezoek onze nieuwe showroom tijdens de exclusieve preview en laat je inspireren. Reserveer donderdag 17 en vrijdag 18 oktober in je agenda! Houd onze volgende blogs in de gaten voor meer informatie over het programma, de nieuwste trends en wat je kunt verwachten tijdens de preview.

Wil je jouw plannen bespreken?

Dan geven we je 3 tips:

  1. Leg alvast een tijdslot vast via onze online-agenda. Dan ben je zeker van onze aandacht.
  2. Mail ons nu je plannen naar info@exclusivesteel.nl. Wij bereiden ons dan voor op het gesprek.
  3. Kom met open mind naar de showroom. Misschien veranderen je plannen als je hier alle mogelijkheden ziet.

We kijken uit naar je komst! Je bent van harte welkom. Blijf op de hoogte voor de volgende blog: Preview nieuwe showroom: kom alvast kijken

Naftali Leidelmeijer, Exclusive Steel

← Vorige Volgende →