stalen deuren als afscheiding tussen woonkamer en eetkamer

De nieuwe showroom: Een gids voor verschillende deurtypes

De exclusieve preview van onze nieuwe showroom komt snel dichterbij. Op 17 en 18 oktober presenteren we de mooiste stalen deuren in verrassende settings. Welke stalen deur past bij jou? In deze blog leggen we de verschillende soorten stalen deuren uit die je in onze showroom kunt bewonderen en maken we je warm voor drie dagen van wooninspiratie.

Stalen deuren: Klassiek en Tijdloos

Stalen deuren met paumelle scharnieren zijn de meest traditionele vorm van stalen deuren. Ze draaien open en dicht op de scharnieren aan het slank stalen kozijn en zijn een elegante keuze voor elke ruimte. Door hun tijdloze uitstraling passen ze goed bij zowel moderne als klassieke interieurs. In onze showroom vind je scharnierdeuren in verschillende designs, van strak en minimalistisch tot meer sierlijke, decoratieve stijlen.

Taatsdeuren: Strak en Naadloos

Taatsdeuren worden zonder kozijn geplaatst, waardoor ze een strakke, naadloze uitstraling hebben. Dit maakt taatsdeuren ideaal voor moderne interieurs waarin eenvoud en openheid centraal staan. In onze showroom laten we zien hoe je met taatsdeuren een elegante scheiding kunt maken tussen ruimtes, zonder de ruimtelijkheid te verliezen.

Schuifdeuren: Ruimtebesparend en Stijlvol

Schuifdeuren zijn perfect voor wie op zoek is naar een ruimtebesparende oplossing. In plaats van te draaien, schuiven deze deuren langs de muur of in een schuifwand, waardoor ze ideaal zijn voor ruimtes waarin openslaande deuren niet handig zijn. In onze showroom tonen we verschillende schuifdeurvarianten, van moderne ontwerpen met dunne profielen tot meer traditionele loftmodellen.

Vrije inloop, geen afspraak nodig

Wil je meer weten over de voordelen van elke deursoort en welke het beste bij jouw interieur past? Kom dan langs tijdens de preview van onze showroom en laat je adviseren door onze experts. Reserveer donderdag 17, vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober in je agenda! Houd onze volgende blogs in de gaten voor meer informatie over het programma, de nieuwste trends en wat je kunt verwachten tijdens deze exclusieve preview.

Wil je jouw plannen bespreken?

Dan geven we je 3 tips:

  1. Leg alvast een tijdslot vast via onze online-agenda. Dan ben je zeker van onze aandacht.
  2. Mail ons nu je plannen naar info@exclusivesteel.nl. Wij bereiden ons dan voor op het gesprek.
  3. Kom met open mind naar de showroom. Misschien veranderen je plannen als je hier alle mogelijkheden ziet.

We kijken uit naar je komst! Je bent van harte welkom. Blijf op de hoogte voor de volgende blog, waarin we meer vertellen over hoe de nieuwe showroom laat zien hoe wij jouw droomdeur realiseren.

Naftali Leidelmeijer, Exclusive Steel

← Vorige Volgende →