grote stalen deuren in woonkamer, afscheiding van twee ruimtes

De laatste trends in stalen deuren: Wat je in onze nieuwe showroom kunt verwachten

Een nieuw hoofdstuk voor Exclusive Steel! Na een periode van intensieve vernieuwing is het tijd om onze nieuwe showroom te presenteren. Tijdens de feestelijke opening op 17, 18 en 19 oktober krijg je de kans om als eerste de nieuwste trends en innovaties op het gebied van stalen deuren te ontdekken. Lees meer over wat je kunt verwachten tijdens deze bijzondere dagen!

Dunne profielen voor een strakke look

Een van de meest opvallende trends die we in onze showroom laten zien, zijn de extra dunne profielen van stalen deuren. Deze zorgen voor een strak en minimalistisch design, zonder in te boeten op stevigheid en functionaliteit. Dit maakt ze de perfecte keuze voor moderne interieurs waar openheid en licht centraal staan.

Zwart, wit en andere mooie kleuren

Hoewel matzwart en wit nog steeds een populaire keuze is voor stalen deuren, zien we steeds vaker dat mensen kiezen voor meer gedurfde kleuren. In onze nieuwe showroom kun je stalen deuren bewonderen in unieke tinten zoals olijf- en saliegroen, ‘Noble Bronze’, ’Anodic Brown’ en ‘Earth Clay’ afwerkingen. Deze deuren voegen net dat beetje extra persoonlijkheid toe aan je interieur, zonder het stoere karakter van staal te verliezen.

Stalen taatsdeuren

Een andere trend is het gebruik van innovatieve scharnier- en sluittechnieken. Denk aan pivoterende oftewel taatsdeuren, die zorgen voor een soepele en stille beweging. Taatsdeuren die zonder kozijnen geplaatst worden zorgen voor een naadloze overgang tussen woonruimtes. Deze technologieën zorgen niet alleen voor meer comfort, maar dragen ook bij aan een strak en modern design.

Op maat gemaakte oplossingen

Exclusive Steel is altijd maatwerk. Onze nieuwe showroom toont diverse mogelijkheden om stalen deuren aan te passen aan jouw persoonlijke wensen. Van glasindelingen tot de handgrepen en de kleur van het staal: er zijn oneindig veel mogelijkheden. Door deze flexibiliteit kunnen onze deuren naadloos worden geïntegreerd in elk interieur, van modern tot klassiek.

Vrije inloop, geen afspraak nodig

Wil je graag bij de feestelijke opening aanwezig zijn? Reserveer donderdag 17, vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober in je agenda! Houd onze volgende blogs in de gaten voor meer informatie over het programma, de nieuwste trends en wat je kunt verwachten tijdens dit feestelijke evenement.

Wil je jouw plannen bespreken?

Dan geven we je 3 tips:

  1. Leg alvast een tijdslot vast via onze online-agenda. Dan ben je zeker van onze aandacht.
  2. Mail ons nu je plannen naar info@exclusivesteel.nl. Wij bereiden ons dan voor op het gesprek.
  3. Kom met open mind naar de showroom. Misschien veranderen je plannen als je hier alle mogelijkheden ziet.

We kijken uit naar je komst! Je bent van harte welkom. Lees in onze volgende blog hoe de stijlkamers in de nieuwe showroom zijn ingericht en welke inspiratie je daar kunt opdoen.

Naftali Leidelmeijer, Exclusive Steel

← Vorige Volgende →