Afbeelding: De feestelijke opening: Wat je niet mag missen!

Preview nieuwe showroom: kom alvast kijken

Na een periode van hard werken aan onze showroom, zijn we enthousiast om de eerste ontwikkelingen met jullie te delen! Ondanks wat uitdagingen met wateroverlast en de drukte van onderaannemers, zijn we enorm trots op de vooruitgang tot nu toe.

Hoewel we nog niet helemaal klaar zijn voor de officiële opening, willen we jullie volgende week donderdag 17 en vrijdag 18 oktober alvast een exclusieve preview geven van wat er tot nu toe is gerealiseerd. De officiële opening verplaatsen we naar het begin van de lente, op 21 maart 2025, zodat we de tijd hebben om alles tot in de puntjes af te werken.

Stay tuned voor meer updates, en we kunnen niet wachten om jullie binnenkort in onze gloednieuwe showroom te verwelkomen!

Preview van de nieuwe showroom

Onze showroom is volledig vernieuwd en ingericht om je te inspireren. Tijdens de preview krijg je de kans om als een van de eersten de nieuwste trends op het gebied van stalen deuren te bewonderen. Van dunne, minimalistische profielen tot unieke kleuren en speciaal glas, onze showroom biedt een breed scala aan stijlen en opties. Loop door onze stijlkamers en ervaar zelf hoe onze stalen deuren een ruimte kunnen transformeren.

Rondleiding: ontmoet de makers

Tijdens de preview geven we exclusieve rondleidingen door de showroom. Onze ‘mannen van staal’ geven uitleg over de verschillende soorten deuren, de voordelen van maatwerk en de nieuwste trends op het gebied van stalen deuren. Wil je meer weten over hoe pivoterende of taatsdeuren werken, of ben je benieuwd naar de voordelen van een schuifdeur? We laten je zien hoe de verschillende deurtypes in de praktijk functioneren en wat ze uniek maakt.

Luisteren en voelen

Natuurlijk wil je even voelen en luisteren hoe de verschillende deuren sluiten. Maak een vergelijking tussen het geruisloze zoeven van een taatsdeur, de nostalgische klik van de slotkast met klink en de zachte tik van de magneetsluiting. Dit maakt een groot verschil in het dagelijkse gebruik. Hoe voelt een schuifdeur in ‘Barn’-uitvoering (met wielen in het zicht) en wat is het verschil met soft-close? In de nieuwe showroom kun je de deuren uitgebreid proberen.

opening exclusive steel

Vrije inloop, geen afspraak nodig

Mis deze kans niet om onze showroom te bezoeken en alle mogelijkheden te ontdekken. Reserveer donderdag 17 en vrijdag 18 in je agenda! We zien je graag tijdens de preview van Exclusive Steel!

Wil je jouw plannen bespreken?

Dan geven we je 3 tips:

  • Leg alvast een tijdslot vast via onze online-agenda. Dan ben je zeker van onze aandacht.
  • Mail ons nu je plannen naar info@exclusivesteel.nl. Wij bereiden ons dan voor op het gesprek.
  • Kom met open mind naar de showroom. Misschien veranderen je plannen als je hier alle mogelijkheden ziet.

We kijken uit naar je komst! Je bent van harte welkom.

Naftali Leidelmeijer, Exclusive Steel

Volgende →