Afbeelding: De feestelijke opening van onze nieuwe showroom staat voor de deur!

De feestelijke opening van onze nieuwe showroom staat voor de deur!

De langverwachte opening van de gloednieuwe showroom van Exclusive Steel staat voor de deur. We kunnen niet wachten om jou te verwelkomen! Op 17, 18 en 19 oktober vieren we de grote opening met een feestelijk evenement, waarbij we jou meenemen in de wereld van stalen deuren. Deze showroom is meer dan een toonzaal: het is een bron van inspiratie voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle, moderne toevoeging aan hun interieur.

Een beleving voor alle zintuigen

Bij Exclusive Steel geloven we dat het kiezen van een stalen deur niet alleen draait om functionaliteit, maar ook om esthetiek en sfeer. In onze showroom vind je stijlkamers die elk een eigen karakter uitstralen, met zorg samengesteld door onze interieurontwerpers. Elke kamer laat een andere toepassing van stalen deuren zien, zodat je zelf kunt ervaren hoe deze deuren een ruimte compleet kunnen transformeren. Of je nu houdt van industrieel, modern of klassiek: wij hebben een stalen deur die perfect aansluit bij jouw smaak en interieur.

De laatste trends in stalen deuren

De showroom toont niet alleen ons bestaande assortiment, maar ook de allernieuwste trends in stalen deuren. Denk aan unieke kleuren, nieuwe afwerkingen en innovatieve technieken die zorgen voor meer gebruiksgemak en duurzaamheid. Of het nu gaat om schuifdeuren, taatsdeuren of openslaande deuren, wij laten je graag zien hoe veelzijdig en stijlvol stalen deuren kunnen zijn.

Mooi wonen is een feest!

Tijdens de feestelijke opening word je extra in de watten gelegd. We zorgen voor hapjes en drankjes, en je kunt deelnemen aan exclusieve rondleidingen door de showroom. Onze experts staan klaar om je vragen te beantwoorden en je te adviseren over de beste opties voor jouw woning of project.

Wil je graag bij de opening aanwezig zijn?

Reserveer donderdag 17, vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober in je agenda! Houd onze volgende blogs in de gaten voor meer informatie over het programma, de nieuwste trends en wat je kunt verwachten tijdens dit feestelijke evenement.

Wil je jouw plannen bespreken?

Dan geven we je 3 tips:

  1. Leg alvast een tijdslot vast via onze online-agenda. Dan ben je zeker van onze aandacht.
  2. Mail ons nu je plannen naar info@exclusivesteel.nl. Wij bereiden ons dan voor op het gesprek.
  3. Kom met open mind naar de showroom. Misschien veranderen je plannen als je hier alle mogelijkheden ziet.

We kijken uit naar je komst! Je bent van harte welkom. Lees in onze volgende blog over de laatste trends in stalen deuren en wat je in onze nieuwe showroom kunt verwachten.

Naftali Leidelmeijer, Exclusive Steel

← Vorige Volgende →